Rally-Tokon alkeiskurssi

Muuramen seudun kennelkerho järjestää jäsenilleen rally-tokon alkeiskurssin. Alkeiskurssi kokoontuu elo- ja syyskuussa keskiviikkoisin kello 18-19 Muuramessa, Hiekkarinteen tanssilavan pihassa osoitteessa Kuusanmäentie 7. Rally-tokon alkeiskurssi sisältää kuusi (6) koulutuskertaa.

ke 12.8. kello 18-19
ke 26.8. kello 19.15-20.15 Huomaa poikkeava aika!
ke 2.9. kello 18-19
ke 9.9. kello 18-19
ke 16.9. kello 18-19
ke 23.9. kello 18-19


Rally-toko on kaikenikäisille ja -kokoisille koirille sopiva laji, jossa tärkeintä on iloinen tekeminen yhdessä koiran kanssa. Pilkuntarkan suorittamisen sijaan rally-tokossa saa ohjata koiraa suullisin käskyin ja käsimerkein sekä kehua ja kannustaa koiraa suorituksen aikana. Rally-toko on saanut vaikutteita tokosta, agilitystä ja koiratanssista. Rally-tokossa suoritetaan rata, joka koostuu erilaisista tehtäväkylteistä. Rally-tokon alkeiskurssilla käydään läpi alokasluokan (ALO) tehtäväkyltit. Kurssi sopii koirakoille, joilla on vähän tai ei ollenkaan kokemusta rally-tokosta. Kurssille osallistuakseen koiran ei varsinaisesti tarvitse osata mitään, mutta peruskäskyjen ja -taitojen hallitsemisesta on hyötyä.

Sitovat ILMOITTAUTUMISET elokuun alkuun (3.8.) mennessä osoitteeseen ks.sennen@gmail.com. Rally-tokon alkeiskurssille otetaan enintään kahdeksan (8) koirakkoa ja se täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä koirasi nimi, ikä ja rotu sekä omat yhteystietosi. Ilmoittautumisen jälkeen saat tarkemmat ohjeet kurssille osallistumisesta sekä maksutiedot kurssia varten.

Kurssin vetäjänä toimii Tiina Rajala

Kurssimaksu on 40 euroa

Tervetuloa mukaan!