Näyttelytreenit

NÄYTTELYTREENIT alkavat

Näyttelyssä tapahtuvia asioita treenataan Muuramessa, Hiekkarinteen tanssilavan pihassa osoitteessa Kuusanmäentie 7. Heinä-, elo- ja syyskuussa harjoitellaan tiistaisin.

ti 1.9. klo 18-19
ti 8.9. klo 18-19

Näyttelytreeneissä harjoitellaan käsiteltävänä olemista sekä koiran seisottamista ja liikuttamista. Näyttelytreenit pidetään Muuramessa Hiekkarinteen tanssilavan pihassa olevalla hiekkakentällä. Autot jätetään tien viereen kentän ulkopuolelle. Treeneihin saapuessasi kirjoita nimesi osallistujalistaan ja maksa tarvittaessa treenimaksu. Näyttelytreenit ovat Muuramen seudun kennelkerhon jäsenille maksuttomat. Muille treenit maksavat 5 euroa / kerta.

Pyritään siihen, etteivät koirat tekisi tarpeitaan kentälle. Ulkoiluta siksi koirasi hyvin ennen treenien alkamista. Huolehdithan koirasi jätöksistä kentällä ja Hiekkarinteen lähiympäristössä. Jokainen harjoittelee omalla vastuullaan ja vastaa muutenkin koiransa tekemisistä. Kerrothan kouluttajalle ennen koulutuksen alkua, jos koirallasi on erityisiä haasteita esimerkiksi käsiteltävänä olemisen tai toisten koirien suhteen.

Sairaat koirat tai juoksuiset nartut eivät voi osallistua koulutuksiin. Huolehdithan harjoitellessasi koronaohjeistuksesta ja noudatat asianmukaisia turvavälejä. Älä tule sairaana koulutukseen!
Ei ennakkoilmoittatumista

Kouluttajina Ilona Peltola ja Tiina Rajala

Tervetuloa mukaan!