Perustottelevaisuuskurssi

Perustottelevaisuuskurssi

Muuramen seudun kennelkerho järjestää jäsenilleen perustottelevaisuuskurssin. Perustottelevaisuuskurssi kokoontuu heinä- ja elokuussa keskiviikkoisin kello 18-19 Muuramessa, Hiekkarinteen tanssilavan pihassa osoitteessa Kuusanmäentie 7. Perustottelevaisuuskurssi sisältää neljä (4) koulutuskertaa.

ke 29.7. kello 18-19
ke 5.8. kello 18-19
ke 19.8. kello 18-19
ke 26.8. kello 18-19


Perustottelevaisuuskurssi on hyvä jatko pentukurssille, mutta se sopii kaikenikäisille ja -tasoisille koirille rotuun katsomatta. Perustottelevaisuuskurssilla syvennetään pentukurssilla opittuja perustaitoja, opetellaan uusia ja luodaan pohjaa tottelevaisuuslajien harrastamiselle. Harjoitusten painopiste on kuitenkin edelleen enemmän arkitottelevaisuuden vahvistamisessa.

Sitovat ILMOITTAUTUMISET kurssin alkuun (27.7.) mennessä osoitteeseen ks.sennen@gmail.com. Perustottelevaisuuskurssille otetaan enintään kahdeksan (8) koirakkoa ja se täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Muuran tämän kesän pentukurssilaiset ovat kuitenkin etusijalla, jos kurssille tulee ilmoittautuneita enemmän kuin kahdeksan. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä koirasi nimi, ikä ja rotu sekä omat yhteystietosi. Ilmoittautumisen jälkeen saat tarkemmat ohjeet kurssille osallistumisesta sekä maksutiedot kurssia varten.

Kurssin vetäjänä toimii Tiina Rajala

Kurssimaksu on 30 euroa

Tervetuloa mukaan!