Perustottelevaisuuskoulutukset

Perustottelevaisuuskoulutukset maanataisin 18.9 alkaen, joulukuun 4. asti!!

Jäsenillemme avoimet ja maksuttomat koulutukset maanantaisin klo 18:30 Hiekkarinteen tanssilavan pihalla. Vaihtuvat kouluttajat & teemat.

Seuraa sivuilta / fb-ryhmästä, jos joitain yksittäisiä vuoroja joudutaan peruuttamaan.
Seuraamme yhteiskunnan ohjeistuksia ja pyrimme toimimaan sen mukaan.
Ethän tule paikalle sairaana!

Pakkasraja -10 / helleraja +25 astetta.

ps. Kouluttajista on aina pulaa. Jos kouluttaminen kiinnostaa, ilmoittaudu muuramen.kennelkerho@gmail.com, niin pääset mukaan. Omalla vuorolla saa pitää näyttelytreenejä, koiratanssia, perustottelevaisuutta tai mitä vaan koet omimmaksesi ja josta seuralaiset voisivat tykätä

Ohjeita koulutuksiin tulijoille

Ota koulutuksiin mukaan paljon herkkuja (pehmeitä, helposti nieltäviä, pieniä. esim. nakki/juusto/koiranmakkara) ja/tai lelu, jolla palkkaat koiraa. Suhteuta palkkasi koiran koon mukaan. Etenkin pieni maha täyttyy nopeasti, joten älä ruoki koiraa juuri ennen koulutusta. Käytä koulutuksissa palkkana koiran suurinta herkkua. Löytyisikö teille siis superpalkka, jota koira saa vain koulutuksissa?

Yleensä koulutuksissa käytetään koiralla pantaa ja tavallista hihnaa. Myös valjaat käyvät. Lisäksi on hyvä ottaa koiralle vettä ja juomakuppi. Hiekkarinteellä ei ole käytettävissä vesipistettä.

Perustottelevaisuuskoulutuksissa ei tule varsinaisia kotitehtäviä, mutta olisi hyvä, jos teillä olisi viikon varrella pieni hetki kerrata koulutuksissa opeteltuja asioita.

Koulutukseen osallistuu kaikenrotuisia ja -ikäisiä koiria. Myös koirien osaamisen taso ja tavoitteet vaihtelevat. Koulutuskentällä koirat eivät yleensä saa leikkiä keskenään ja muutenkin on hyvä noudattaa huomaavaisuutta toisia koirakoita kohtaan. Jokainen harjoittelee omalla vastuullaan ja vastaa muutenkin koiransa tekemisistä. Kerrothan kouluttajalle ennen koulutuksen alkua, jos koirallasi on erityisiä haasteita esimerkiksi käsiteltävänä olemisen tai toisten koirien suhteen.

Sairaat koirat tai juoksuiset nartut eivät voi osallistua koulutuksiin. Huolehdithan harjoitellessasi koronaohjeistuksesta ja noudatat asianmukaisia turvavälejä. Älä tule sairaana koulutukseen!

Kentällä ei ole käsienpesumahdollisuutta. Pyri silti pitämään huolta käsihygieniastasi.

Koulutuksen mahdollisesta peruuntumisesta tai muista muutoksista ilmoitetaan Muuramen seudun kennelkerhon Facebook-ryhmässä. Tsekkaa aina lähtöä tehdessäsi vielä ryhmästä, järjestetäänkö koulutusta! Mukavia treenejä kaikille!